ιδιωτική ασφάλιση

Η Διαφορά της ‘’Ιnsurancetime’’

Αποτελεσματικές Συμβουλές.
Ποιοτικό Service.
Eμπειρία 27+.

Η φήμη μας βασίζεται στην αξιοπιστία και στην εντιμότητα.

Οι πελάτες μας

Τι προσφέρουμε

Σας βοηθούμε στην επίλυση της πλειοψηφίας των ασφαλιστικών σας αναγκών προστατεύοντας εσάς, την οικογένεια σας, την επιχείρησή σας και τα όνειρά σας με το να ζούμε εκεί που ζείτε, να εργαζόμαστε εκεί που εργάζεστε και να πετυχαίνουμε αυτό που επιθυμείτε.

Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις, ποιοτικές συμβουλές με άμεσο Service, εξασφαλίζοντας την σιγουριά της επιλογής σας!

Εύχομαι, Θέλω, Σχεδιάζω, Δρω, Έχω!

Ιδιώτες

Ένα καλύτερο αύριο εξασφαλίζεται για εσάς ή και κάθε μέλος της οικογένειά σας μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα Υγείας, Ζωής και Εισοδήματος, εφόσον υπάρχει έγκαιρος προγραμματισμός για πρόληψη και οικονομική ενίσχυση την ώρα της ανάγκης. Επίσης, πλήρη οικονομική προστασία παρέχουν προγράμματα κινητής περιουσίας, όπως ασφάλεια κατοικίας, ασφάλεια αυτοκινήτου και γενικότερα μεταφορικών μέσων.

button

Επιχειρήσεις

Η ασφάλιση περιουσίας της επιχείρησή σας και η ασφάλιση ανθρώπινου δυναμικού είναι η σημαντικότερη επένδυση για εσάς που θέλετε να είστε βέβαιοι πως ‘’ ότι και εάν συμβεί ‘’ η  βιωσιμότητα και η ανάπτυξή της είναι υπεράνω φόβων και αμφιβολιών!

button

Ειδικές Κατηγορίες

Εάν είστε κατασκευαστής κτηρίου, έχετε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, ή είστε αγρότης μπορείτε να δείτε αναλυτικά ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα με βάση το επάγγελμά σας και τις ανάγκες σας. Σε αυτές τις κατηγορίες περιλαμβάνονται αντίστοιχα προγράμματα κατά παντός κινδύνου εργολαβίας, εγγυήσεων, φωτοβολταϊκών, αγροτικών ασφαλίσεων τόσο για το ζωικό όσο και το φυτικό περιβάλλον.

button

Bewell

Ολοκληρωμένο Σύστημα Υγείας.  Η ολιστική προσέγγιση της Ιnteramerican για την Υγεία από την πρόληψη, την νοσηλεία έως την αποθεραπεία για να είσαι καλά απολαμβάνοντας μια ζωή ουσιαστική και πλήρη σε όλα τα επίπεδα!

button

Δημιουργείστε το δικό σας πρόγραμμα με τις καλύψεις που επιθυμείτε ‘’ πάντα στα μέτρα σας’’ και ωφεληθείτε από τις παροχές του, όπου και εάν βρίσκετε, ότι ώρα και εάν το χρειαστείτε!

Ενημερωθείτε σήμερα!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας!

Όνομα *
Fill out this field
Τηλέφωνο *
Fill out this field
Επώνυμο *
Fill out this field
Email
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.