Ιδιωτική Ασφάλιση
- Ιδιώτες

Ασφάλεια Υγείας

Οι Κινέζοι λένε πως ο καλός ιατρός ασχολείται με τον υγιή, ο μέτριος με τον ασθενή και ο κακός με την ασθένεια..

Ακολουθώντας τη λογική τους και επενδύοντας ένα ελάχιστο μέρος των χρημάτων σας σε ιδιωτική ασφάλιση μεταθέτετε τη διαχείριση των όποιων μελλοντικών προβλημάτων από τον κρατικό φορέα στο ΕΓΩ, όπου την πρωτοβουλία και την επιλογή των κινήσεων, από το πιο απλό έως το πιο σύνθετο πρόβλημα υγείας το έχετε εσείς!

Αναφερόμαστε σε περιπτώσεις Ατυχήματος και Ασθένειας πάντα με γνώμονα την σωστή και έγκαιρη πρόληψη μέσα από ιδιωτική ασφάλιση και προγράμματα ΥΓΕΙΑΣ!

button

Ζωή & Εισόδημα

Η ασφάλιση Ζωής είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης από εσάς που παράγετε το εισόδημα προς τα μέλη της οικογένειάς σας ή και των ανθρώπων που θέλετε έμπρακτα να  βοηθήσετε άμεσα την ώρα που δεν θα είστε παρών.

Η ασφάλιση Εισοδήματος απομακρύνει την ανησυχία από εσάς, εξασφαλίζοντας τα μηνιαία ανελαστικά σας έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, ανάλογα με την σοβαρότητα της περίπτωσης.

Και οι δύο μορφές ασφάλισης παρέχουν άμεση ανακούφιση, εφόσον δημιουργούν προϋποθέσεις ομαλής μετάβασης στην καθημερινότητα τόσο σε εσάς όσο και στους δικαιούχους σας και εφόσον  κανείς ποτέ μα ποτέ  δεν θα  ζητήσει από εσάς  ή τους αγαπημένους σας  τα εκταμιευμένα χρήματα πίσω!

Οι ασφαλίσεις εισοδήματος μεριμνούν ώστε να σας παρέχονται κεφάλαια καλύψεων  με την μορφή μηνιαίων δόσεων ή εφάπαξ κεφαλαίων.

button

Περιουσιακά Στοιχεία

Δεν είναι περίεργο πως οι άνθρωποι  στο βάθος των αιώνων εκτός από την ασφάλιση της ζωής τους και την εξασφάλιση των οικογενειών τους φρόντιζαν για την ασφάλεια  των περιουσιών τους και της μεταφοράς των εμπορευμάτων τους, εφόσον μέσα από αυτά εξασφάλιζαν το εισόδημά τους.

Σήμερα, άλλοτε αναγκαζόμαστε βάσει νομοθεσίας να ασφαλίζουμε τα αυτοκίνητά μας και άλλοτε  υποχρεωνόμαστε βάσει δανείων να ασφαλίζουμε τις κατοικίες μας.. Όπως και να έχει ότι έχει αποκτηθεί με κόπο και είναι πολύτιμο σε εμάς  δεν πρέπει να το αφήνουμε στην τύχη του μιας και οι κίνδυνοι στις μέρες μας δεν είναι λίγοι…

button

Αστική Ευθύνη & Νομική Προστασία

Ο σεβασμός της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της υγείας και της ατομικής περιουσίας των τρίτων είναι θεμελιώδης υποχρέωση κάθε ατόμου και οποιαδήποτε παράβαση  δημιουργεί προϋποθέσεις αστικής ευθύνης και επισύρει νομικές ευθύνες  σε βάρος του παραβάτη.

Οι οικονομικές υποχρεώσεις που δημιουργούνται σε βάρος μιας άδικης πράξης ή παράλειψης από αμέλεια με αποτέλεσμα τις σωματικές βλάβες ή και τις υλικές ζημιές έναντι τρίτων αποτελούν το αντικείμενο των συμβολαίων της Αστικής ευθύνης και αυτών της Νομικής Προστασίας.

button

Ζητήστε προσφορά!