Ομαδική Ασφάλιση
Εργαζομένων
- Καλύψεις

Καλύψεις Ζωής & Εισοδήματος
1. Ασφάλεια Ζωής
Καλύπτεται η απώλεια ζωής από ατύχημα ή ασθένεια.
Αναλυτικά...
2. Θάνατος και Διαρκής Ανικανότητα από Ατύχημα
Καλύπτεται η απώλεια ζωής και η μόνιμη, μερική ή ολική ανικανότητα από ατύχημα.
Αναλυτικά...
3. Πρόσκαιρη Ολική Ανικανότητα από Ατύχημα
Καλύπτεται η αναπλήρωση του μηνιαίου εισοδήματος, σε περίπτωση ατυχήματος μετά τη 15η ημέρα της ανικανότητας και με ανώτατη διάρκεια καταβολής 12 μηνών κατά περίπτωση.
Αναλυτικά...
4. Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ασθένεια
Η κάλυψη ενεργοποιείται όταν ο ασφαλιζόμενος δεν μπορεί να ασκήσει επάγγελμα με αμοιβή ή κέρδος και έχει παρέλθει χρονικό διάστημα 12 μηνών τέτοιου είδους ανικανότητας κατά το οποίο ο Εργοδότης δεν κατέβαλε ασφάλιστρο για αυτόν.
Αναλυτικά...
5. Πρόσκαιρη Ολική Ανικανότητα από Ασθένεια και Ατύχημα
Καλύπτεται η αναπλήρωση του μηνιαίου εισοδήματος, σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος, μετά την 31η ημέρα της ανικανότητας, με ανώτατη διάρκεια καταβολής 12 μηνών κατά περίπτωση.
Αναλυτικά...
6. Νοσοκομειακό επίδομα
Εξασφαλίζει τον ασφαλισμένο με την καταβολή ενός χρηματικού ποσού, κατά τη διάρκεια νοσηλείας με απαραίτητη προϋπόθεση μία τουλάχιστον διανυκτέρευση. Το νοσοκομειακό επίδομα παρέχεται με απλές διαδικασίες και λειτουργεί ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη ασφαλιστική κάλυψη, δημόσια ή ιδιωτική.
Αναλυτικά...
Καλύψεις Υγείας
Ευρεία Νοσοκομειακή & Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη
Πρόκειται για ομαδικό ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας, το οποίο καλύπτει τα έξοδα τόσο για πρωτοβάθμια περίθαλψη (επισκέψεις σε γιατρούς, διαγνωστικές εξετάσεις), όσο και για δευτεροβάθμια περίθαλψη (έξοδα εντός νοσοκομείου).
Καλύψεις
Καλύπτονται τα έξοδα νοσοκομειακής ή /και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος.
Αναλυτικά...
Καλύψεις Γραμμής Υγείας ‘’1010’’- Άμεση Ιατρική Βοήθεια

Οι ασφαλισμένοι ενός ομαδικού ασφαλιστηρίου μπορούν να έχουν πρόσβαση στην Γραμμή Υγείας ‘’1010 ‘’, η οποία λειτουργεί 24/7 με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση τους αναφορικά με την παροχή ιατρικών συμβουλών και την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών Υγείας για τη διακομιδή του ασθενούς στην πλησιέστερη ιατρική μονάδα, εάν κριθεί απαραίτητο, προκειμένου να διασωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Οι ακόλουθες υπηρεσίες παρέχονται αποτελεσματικά στην Ελλάδα και Παγκοσμίως σε 165 χώρες ανάλογα με το πρόγραμμα της επιλογής σας. Ο στόλος της Interamerican αριθμεί 70 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό 17 ασθενοφόρα, 3 ελικόπτερα και 4 υγειονομικά αεροπλάνα.

1. Παροχή Ιατρικών συμβουλών
Αναλυτικά...
2. Υγειονομική μεταφορά του παθόντος
Αναλυτικά...
3. Χορήγηση εισιτηρίου μετάβασης και επιστροφής στενού συγγενούς του παθόντος για να αναλάβει την φροντίδα ανήλικων παιδιών
Αναλυτικά...
4. Έξοδα Νοσοκομειακής περίθαλψης στο εξωτερικό
Αναλυτικά...
5. Επαναπατρισμός συνταξιδευόντων μη παθόντων μελών της οικογένειας
Αναλυτικά...
6.  Χορήγηση εισιτηρίου μετάβασης και επιστροφής στενού συγγενή του παθόντος στον τόπο νοσηλείας του
Αναλυτικά...
7.  Κάλυψη εξόδων ξενοδοχείου σε στενό συγγενή του παθόντος στον τόπο νοσηλείας
Αναλυτικά...
8.  Μεταφορά σορού
Αναλυτικά...
9.  Χορήγηση εισιτηρίου πρόωρης επιστροφής και μετάβασης στον τόπο του ταξιδίου
Αναλυτικά...
Καλύψεις Σύνταξης

Τα προγράμματα σύνταξης ομαδικής ασφάλισης μοναδικό σκοπό έχουν την αναπλήρωση της μηνιαίας σύνταξης στην ηλικία της αποχώρησης του εργαζόμενου από την καθημερινή εργασία του. Ειδικά στο σημερινό περιβάλλον που δυστυχώς τα ποσά των μηνιαίων συντάξεων δεν είναι αρκετά λόγω του πληθωρισμού των χρημάτων από τις έντονες διακυμάνσεις των συνθηκών που επικρατούν στην παγκόσμια οικονομία, καθιστούν απαραίτητη την ανάγκη της αναπλήρωσης του μηνιαίου εισοδήματος, εάν κάποιος βέβαια θέλει να διατηρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό το επίπεδο διαβίωσής του.

Για αυτό τον λόγο προσφέρουμε το Πρόγραμμα Καθορισμένης Εισφοράς ( Defined Contribution ). Αυτή η εισφορά μπορεί να είναι ένα σταθερό ποσό ή ποσοστό επί του μισθού του εργαζόμενου. Αναλυτικά εδώ.

Μάθετε περισσότερα για την Ομαδική Ασφάλιση Εργαζομένων

omadiki asfalisi ofelh

Οφέλη

button
omadiki asfalisi programmata

Προγράμματα

button
omadiki asfalisi kostos

Κόστος

button

Ζητήστε προσφορά!